Une tradition chez nos anciens…😅💪Ben…

Une tradition chez nos anciens…😅💪Ben je zelf helemaal klaar voor de Panne Beach Endurance, maar ben je niet zeker of je fiets dat ook is 🤷? Bekijk dan zeker het wedstrijdreglement ‘Strandraces’ door op de website van Cycling Vlaanderen. We bundelden alvast de belangrijkste zaken. 👉 Nog niet ingeschreven🤦‍♂️? Surf dan naar www.beach-endurance.be en verzeker…

Une tradition chez nos anciens…😅💪Ben je zelf helemaal klaar voor de Panne Beach Endurance, maar ben je niet zeker of je fiets dat ook is 🤷? Bekijk dan zeker het wedstrijdreglement ‘Strandraces’ door op de website van Cycling Vlaanderen. We bundelden alvast de belangrijkste zaken.

👉 Nog niet ingeschreven🤦‍♂️? Surf dan naar www.beach-endurance.be en verzeker je plaats aan de start!

🚴🚴‍♀️De Panne Beach Endurance kan gereden worden als een toertocht, maar blijft in de eerst plaats een officiële wedstrijd. Elke deelnemer moet daarom voldoen aan de reglementen van Cycling Vlaanderen.

L’article original est disponible sur notre page .